Miten hyödynnän myynnin ja markkinoinnin dataa liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisessa?

Kenelle? Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille, jotka haluavat tehostaa yhteispeliään. Kert ja Marika tarjoilevat uusia ideoita ja konkreettisia vinkkejä datan hyödyntämiseen liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisen tukena.

Webinaarin aiheet:

  • Uuden ajan myynti ja markkinointi
  • Teknologioiden merkitys B2B-businekselle
  • Ostopolut näkyväksi datan avulla
  • Konkreettiset esimerkit, miten hyödynnät myynnin ja markkinoinnin dataa liiketoiminnan eri tavoitteiden saavuttamisessa


Vieraana:
Kert Kenner on yksi Suomen vaikuttavimmista myyntikonseptien ja asiakaskeskeisyyden kehittäjistä sekä myynnin johdon valmentajista. Hän on reilun 20 vuoden urallaan valmentanut yli 1000 eri toimialan yritystä saamaan aikaan parempia tuloksia. Kert tunnetaan uuden ajan B2B-myyntiä käsittelevästä #Myyntikirjasta sekä suositusta #Myyntipodista.

Webinaarin host:
Marika Lampinen vetää Suomen myyntitiimiä Leadfeederillä, ja on viimeisen kolmen vuoden aikana auttanut yli 100 suomalaista B2B-yritystä Leadfeederin käyttöönotossa, eli myynnin ja markkinoinnin yhteispelin kehittämisessä intent datan avulla.

Jätä yhteystietosi niin pääset käsiksi materiaaliin.

Jos lomakkeen näyttämisessä on ongelmia, ota rohkeasti minuun yhteyttä ja voin lähettää materiaalin suoraan sinulle sähköpostitse.

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä