Olen vierailevana päätoimittajana
Myynti & Markkinointi -lehdessä

Minulla on ilo ja kunnia toimia uusimman Myynti & Markkinointilehden vierailevana päätoimittajana. Lehden pääteemana on myynnin ja markkinoinnin teknologiat. Kirjoitin lehteen pääkirjoituksen "Tekoäly tappaa myyjät", mikä on tarkoituksena hieman provokatiivinen. Idea kirjoituksella on kuitenkin se, että vaikka teknologia ja tekoäly kehittyy koko ajan, myyjien tarve ei tule koskaan poistumaan. Myyjien rooli tulee vaan muuttumaan ja heistä tulee tulevaisuudessakin entistä enemmän asiantuntijoita, konsultteja ja asiakkaan ongelman ratkaisijoita.

Sain päätoimittajana lehteen mukaan järjestettyä omista asiakkaistani Hubspotin, Vainun, Itä-Suomen Yliopiston ja Admicomin. Kaikista organisaatioista tehtiin oma asiakascase, joka keskittyi myynnin ja markkinoinnin teknologioiden hyödyntämiseen.

Minusta tehtiin lehteen myös Urapolku haastattelu, missä avaan taustojani työhistoriasta, tavoitteistani myyntivalmentajana sekä ajatuksiani modernin myynnin kehittämisen onnistumistekijöistä.

Tästä linkkiin Myynti & Markkinointi -lehteen: https://issuu.com/myyntijamarkkinointi/docs/322mma

Antoisia lukuhetkiä!

Jätä yhteystietosi niin pääset käsiksi materiaaliin.

Jos lomakkeen näyttämisessä on ongelmia, ota rohkeasti minuun yhteyttä ja voin lähettää materiaalin suoraan sinulle sähköpostitse.

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä