WINPLAN - Lataa voittavan tarjouksen työkalu

 

Winplan

 

Myynnissä välillä EI sanominen voi olla järkevämpää kuin KYLLÄ.

Istutko koskaan kunnolla alas ja pysähdyt hetkeksi kun sinulle tulee asiakkaalta tarjouspyyntö? Lähtökohta varmasti meille kaikille on se, että ensisijaisesti kaikille asiakkaille tehdään tarjous. Mutta onko se järkevää ajankäyttöä? Jokainen varmasti itse osaa vastata parhaiten tähän kysymykseen. Vastaus on varmasti hyvin riippuvainen myös siitä, millä toimialalla toimit.

Itse olen huomannut tässä myynnin kehittämisen saralla, että välillä on varmasti paikkoja, jolloin kannattaisi pysähtyä hetkeksi pohtimaan tarjouksen jättämisen järkevyyttä. Myyjät käyttävät paljon ajastaan tarjousten tekemiseen missä voidaan jo ennalta todeta, että onnistumisen todennäköisyydet ovat vähäisiä. Ja vaikka kauppa tulisikin, se joskus ei ole yritykselle liiketoiminnallisesti edes järkevää tai kannattavaa. Myynti on riskilaji ja siinä riski on aina se, että käytät arvokasta aikaasi väärin ja tehottomasti.

Olen rakentanut tähän pohdintaan työkalun nimeltä WINPLAN. Työkalu on kaksitasoinen. Ensimmäisessä tasossa pistän sinut hetkeksi pohtimaan tarjouspyyntöön vastaamisen järkevyyttä. Mikäli tämän tason myötä sanot kyllä, kuljetan sinut pohtimaan sitä, millä lailla teet tarjouksestasi voittavan ja erotut muista.

WINPLANiä työkaluna kannattaa hyödyntää silloin, kun selkeästi tunnistat, että saatu tarjouspyyntö tai asiakkaan yhteydenotto on merkittävä yrityksesi liiketoiminnan kannalta tai tarjouksen tekeminen vaatii selvästi enemmän aikaa ja resursseja. Toivottavasti saat työkalusta arvoa omaan myyntiarkeesi.Lataa WINPLAN-työkalu:

Palvelut

Lue lisää Kenner Companyn myynnin kehittämisen palveluista

Kenner Companylla on yli 20 vuoden ja yli 1000 yrityksen kehittämiskokemus myynnin kehittämisestä.
Myyntivalmennus
Myyntivalmennus
Palvelu
Moderni myyntiprosessi
Moderni myyntiprosessi ja myynnin pelikirja
Palvelu
Asiakkuuksien hoitomalli
Asiakkuuksien hoitomalli ja johtaminen
Palvelu
Myynnin johtaminen
Myynnin johtaminen
Palvelu
Keynote
Keynote
Palvelu