Asiakkaat

Olen valmentanut ja kehittänyt
mm. seuraavia organisaatioita:

...sekä lukuisia muita organisaatioita.

Näin
asiakkaat sanovat.

Marcus Winter

Pohjoismaiden myynnin johtaja, DNA & Telenor

"Minulla on ollut etuoikeus tehdä yhteistyötä ja oppia Kertiltä useaan otteeseen. Kert on innostava valmentaja ja mikä vielä tärkeämpää, loistava kuuntelija. Hän todella omistautuu sinun tilanteeseen, sekä asiakkaana että ihmisenä ja se on uskomaton taito. Suhde ennen sopimusta, kuten hän itse sanoisi. Suosittelen Kertiä organisaatioiden suurempien myynnin muutoshankkeiden tukemiseen sekä samalla myynnin tilaisuuksiin keynote puhujaksi. Eli vahva suositus!"

Henna Paakinaho

Recruiment Marketing & Employer Branding, Solita

Kertin valmennus toi konkretian kautta yhteen myyntiä ja markkinointia. Valmennus ei ollut pelkkä monologi, vaan hän myös haastoi meitä miettimään tehtävien kautta odotuksia, tarpeita ja kehityskohteita. Valmennuksen lopputulemana saimme paitsi laajasti tietoa modernista myynnistä, markkinoinnista ja niiden yhteispelistä sekä listan konkreettisista toimenpiteistä, joiden avulla me voidaan viedä tekeminen seuraavalle tasolle. Kert on ehdottomasti modernin myynnin kentällä Suomen kärkinimiä ja voin lämpimästi suositella yhteistyötä hänen kanssaan! 💎

Tom Tapper

Kehityspäällikkö Food Service, HKScan

"Kert oli vetämässä HKScanille modernia myyntivalmennusta. Luovalla alalla pitkään työtä tehneenä hyppäsin mukaan Kertin valmennukseen. Valmentajan persoona sai heti tempaistua mukaan. Valmennus lähti heti hyvin liikkeeseen ja oli todella mielenkiintoinen ja ajantasalla menetelmien kuin sisällön osalta. Kert on kyllä huikee tyyppi mitä tässä intensiivisessä kahden päivän aikana oppi tuntemaan. Suosittelen Kertin valmennuksia kaikille. Nyt kannattaa päivittää myymisen osaaminen niin asiakkaat kiittää."

Tiina Helminen

Marketing Manager, Avidly Oyj

"Kert kävi meillä Avidlyllä pitämässä kaksiosaisen modernin myynnin koulutuksen. Kommunikointi ja suunnittelutyö Kertin kanssa luonnistui loistavasti! Koulutuksesta saaneiden palautteiden perusteella koulutuksen teoria sekä materiaalit olivat erinomaiset ja niissä nostettiin esille asioita, joiden haltuun ottaminen ja käyttäminen väistämättä parantaa myyntityötä!"

Vikke Niskanen

Suunnittelujohtaja, Granlund

"Kert on innostava ja insiproiva myyntivalmentaja!

Jos haluat organisaatioosi tuoretta näkemystä, uusia ideoita ja laadukasta valmennusta myynnin ja markkinoinnin osalta, suosittelen Kertin palveluita todella vahvasti!"

Marianne Peltola

Development Manager, Training – Alma Talent

"Kert on toiminut kouluttajana Alma Talent Seduossa, joka on digitaalinen koulutuspalvelu asiantuntijoille. Kert on suunnitellut ja kuvannut Seduo-palveluun tehokkaita 20-60 minuutin videokoulutuksia, jotka on suunnattu myyntityön asiantuntijoille.  

Yhteistyö Kertin kanssa on innostavaa ja vauhdikasta! Koulutusaiheista sopiminen on ollut helppoa - Kert ymmärtää jo puolesta lauseesta asiakkaidemme tarpeet ja ehdottaa niiden pohjalta ajankohtaisia myynnin koulutusaiheita. Kertin koulutustapa on energinen ja vauhdikas. Hän on mestari kiteyttämään laajan asiantuntemuksensa tehokkaiksi videokoulutuksiksi, jotka pitävät katsojan hereillä."

Marika Lampinen

Sales Team Leader, Leadfeeder

“#Myyntikirjaan jo tutustuneena Kertin Menesty B2B myynnissä -valmennus oli selkeä ja konkreettinen tiivistys B2B -myynnin olennaisuuksista 2020 -luvun Suomessa. Kertillä oli rento ja selkeä esiintymistyyli huumorilla höystettynä. Valmennus oli kattava kokonaisuus, joka laittoi sormet syyhyämään oman tiimin tekemisen tarkasteluun ja kehittämiseen. Minulle myyntijohtamisen uran alkuvaiheilla olevalle valmennus tarjosi hyvää materiaalia, johon voin aina palata.”

Katja Lauronen

Account Manager, Essity AB

Valtava substanssiosaaminen yhdistettynä loistavaan taitoon lukea ihmisiä. Kert todellakin ottaa jokaisen huomioon, ja luotsaa energisellä ja positiivisella otteellaan kaikkia eteenpäin. Kert innostaa ja pitää homman oikeassa fokuksessa. Ei ole vaikea päätellä, miksi juuri hän on alansa huipulla. Kun haluatte jotakin muuta kuin tavanomaista, ja haluatte oikeasti kehittää ja kehittyä, on siihen Kert siihen juuri oikea valinta.

Petteri Fagerström

Co-Founder, Jungle Juice Bar

“Tämä kaveri on totaalisen rawesome! Raikas ja hauska – niin kuin Jungle Juice Bar. Eli meillä oli etuoikeus viettää hänen kanssaan valmennus arvoista ja asiakaskeskeisyyden merkityksestä.”

Juho-Pekka Fagerström

Senior Sales Manager, Visma

Kert oli vetämässä Uuden ajan myynnin valmennusta Vismalle. Jo parin valmennuspäivän kokemuksella voin todeta, että valmennus on tarjonnut uusia näkökulmia koko kaupalliselle tiimille sekä todella vahvaa asiantuntemusta myynti- ja asiakkuustiimin arjen tekemisen kehittämiseksi. Kertistä paistaa pitkä ja vankka tuloksellisen myynnin ja kehittämisen kokemus.

Energinen olemus, strateginen osaaminen yhdistettynä käytännön tason malleihin antavat Kertille vahvan pohjan pidemmälle yhteistyölle Visman kanssa. Odotan innolla yhteistyömme jatkoa ja voin suositella Kertiä valmennuksiin B2B myynnin ja sen johtamisen kehittämisen parissa!

Simo Pyrhönen

Sales Manager, Northbound

"Osallistuin Kertin verkkovalmennukseen. Valmennus oli sisältöineen että hänen kertomana korkeatasoista ja asiantuntevaa. Valmennuksen sisältö oli tosi konkreettista ja käytännön läheistä. Saimme vietyä valmennuksesta asioita suoraan käytäntöön, joka on tosi hieno juttu. Valmennuksesta tuli sellainen tunne, että Kert oli koko ajan läsnä. Jos mietin tällä hetkellä, että ketä asiantuntijaa haluaisin käyttää meidän kehittämisessä ja nimenomaan myynnin kehittämisessä, niin ensimmäisenä nousee Kert Kenner esille. Hän on rautainen ammattilainen, josta näkyy, että tietotaito on 2020-luvulla – ja ehkä myös aikaa edellä."

Sami Raatikainen

Account Executive, Leadfeeder

"Kertin verkkovalmennuksessa huokui vankka myynnin kehittämisen kokemus 20 vuoden ajalta. Hänen kokonaisvaltainen asiantuntemuksensa myynnin eri prosesseista, teknologioista ja prospektoinnista klousaamistekniikoihin saakka ovat tätä päivää ja ajankohtaisempia teemoja nyt kuin koskaan. Kerrassaan hyvin inspiroiva, energinen sekä opettavainen B2B -myynnin koulutus. Vahva suositus tälle!"

Sami Suni

CEO, Showell

"Kert on innostava persoona, joka energisoi ihmiset ympärillään, mutta tykittää aina täyttä asiaa. Hän tunnistaa nopeasti biseneksen kuin biseneksen kipupisteet ja auttaa ratkaisemaan ne. Minua Kert on valmentanut ja sparrannut vuosien varrella useaan kertaan ja olen niitä oppeja hyödyntänyt myyntityössä ja yrityksen kasvattamisessa kansainvälisillä markkinoilla."

Jan Hagelberg

Sales Manager, Cutrin

“Meillä yrityksenä on tärkeätä luoda mahdollisuuksia henkilöstöllemme päästä kehittämään taitojaan päivittäisessä työssään ja ehdottomasti syventämään tietotaitojaan erilaisten koulutusten kautta. Järjestimme myyntihenkilöstöllemme kaksiosaisen myyntivalmennuksen Kertin toimesta, aiheena uuden ajan myynti. Kertin energinen läsnäolo, että myös taito huomioida ja osallistaa kaikki yksilöinä mukaan koulutukseen oli aivan timanttista kamaa. Henkilökohtaisesti itselleni ensimmäisiä koulutuksia missä jaksaa 100% skarppina, energisenä ja imuroida itselleen koulutuksen sisältöä. Palaute tiimiltä koulutuksesta on ollut ainoastaan positiivista ja varmasti tullaan jatkamaan yhteistyötä myös tulevaisuudessa.”

Sami Kettunen

CEO, Ceili

”Olen päässyt muutamaan otteeseen tekemään yhteistyötä Kertin kanssa. Hänen energiansa ja kykynsä ymmärrettävästi kertoa nykyaikaisesta ja tuloksekkaasta myynnistä puree joka kerta. Työssäni myyn Salesforce-ratkaisuita ja mm. CRM-järjestelmiä ja haluan aina korostaa, että teknologia tarjoaa työkalut ja tuen tehokkaan myynnin tekemiseen. Tärkeää on kuitenkin muistaa myös ihmiset – myynnin ammattilaiset, jotka näitä järjestelmiä käyttävät. Heidän pitää saada vahva tuki ja koulutus työkalujen käyttöön sekä erityisesti menetelmiä, energiaa ja tukea myynnin tekemiseen. Kert pystyy auttamaan yrityksiä ja ihmisiä pääsemään juuri näihin myyntitavoitteisiinsa.”

Jukka Rönnlund

Partner, Team Leader of Project Development, Etha Wind

"Kert on toiminut mentorinani silmiä avaavalla matkallani kohti asiakkuuksien ja myyntiprosessien ymmärtämistä. Hän avaa tieteeseen pohjautuvat faktat ja prosessit tarinoiden avulla, jolloin asiat on helppo sisäistää. Insinöörinä tarvitsen käytännön malleja ja niitä olen saanut."

Jussi Hirvelä

Director, Marketing and Communications, Luja Group

“Kert oli mukana rakentamassa meille myyntikonseptia ja myynnin työkaluja Lujatalolle. Yhteistyö meni tosi hyvin ja saimme yhdessä aikaiseksi hyviä tuloksia. Nytkin on myyty jo kaikki yli vuoden projektit eteenpäin :)”

Juha Sulkakoski

CEO & Founder, Upsy Company

”Kert on ”hyvä jätkä”, joka ei turhia pyörittele. Myynnistä ja sen kehittämisestä leipälajin tehnyt Kert on taitava tuomaan mallit ja muutoksen. Hän on energinen omanlaisensa tyyppi, jota on kiva kuunnella ja joka pystyy osallistamaan ihmiset asiasta tekoihin.”

Susanna Rossi

CEO, People Cloud

”Aloitimme Kertin myyntivalmennuksen tiimimme kanssa keväällä 2021. Kert osasi ottaa toiveemme huomioon ja räätälöi juuri meidän tarpeisiimme sopivan valmennuksen, joka jatkui syksyyn 2021 asti. Vaikka valmennus toteutettiin etänä Teamsin välityksellä, Kert onnistui luomaan hyvän kontaktin jokaiseen tiimimme jäseneen. Myynnillisen valmennuksen lisäksi tiimimme sai työkaluja itsensä johtamiseen. Voin lämpimästi suositella Kertiä ja ehdottomasti kannattaa lukea valmennusten tueksi myös Myyntikirja!”

Airi Heikkilä

Sales representative, Cutrin

”Osallistuin työnantajani Cutrinin järjestämään uuden ajan myyntivalmennukseen. Valmennus oli innostava, insiproiva ja ajatuksia herättävä. Pidin erityisesti valmennuksen interaktiivisuudesta ja siitä miten meidän koko porukka otettiin huomioon myös yksilöinä. Kertillä on hyvä ja rento asenne sekä paljon osaamista ja kokemusta, joka välittyy! Lämmin suositus!

Henna Östberg

Sales Manager, Alutec

”Kertin aina energinen tyyli ravistelee ja kyseenalaistaa vanhoja totuttuja toimintatapoja ja innostaa kokeilemaan uusia. Kaiken kaikkiaan tuloshakuinen meille räätälöity myyntivalmennus, jossa on selkeä rakenne ja päämäärä.”

Lenni Laukkanen

Johtaja, Otaverkko

"Pitkäaikainen yhteistyö Kertin kanssa on vasta aluillaan ja hyvä niin. Tiedän nimittäin jo nyt, että edessä on kovaa sparrailua, osaamisen jakamista ja huikeita keskusteluita. Kert on nopeasti luonut luottamuksen ja avoimuuden ilmapiirin, jossa kykenemme käsittelemään kipeätkin asiat myynnin johtamisen kehittämiseksi ja sitä kautta tulevien eurojen lisäämiseksi. Saan sekä käytännön vinkkejä että näkemystä, jotka satavarmasti auttavat viemään liikevaihtomme kehittymistä oikeaan suuntaan."

Kai Vainio

Toimitusjohtaja, Dyme Solutions

”Olemme tehneet Kertin kanssa yhteistyötä jo pitkään erilaisten myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen liittyvien teemojen ympärillä. Kertin avulla olemme pystyneet luomaan täysin uudenlaisen myyntistrategian Dymelle sekä saamaan näkemystä yrityksen johtamiseen.

Olemme nuori kasvava yritys ja tarvitsemme ympärillemme henkilöitä joilla on näkemystä ja halua viedä meitä eteenpäin. Kert on osoittautunut juuri tällaiseksi henkilöksi ja meistä on hankkeen aikana muodostunut tehokas tiimi. Kertin hyviä puolia on laaja-alainen näkemys erikokoisten yrityksien toimintoihin sekä meille sopiva tapa sparrata tekemistämme ilman turhia kaunisteluja. Odotamme innolla yhteistyömme jatkoa ja seuraavaa tapaamistamme. ”

Janika Vilponen

Asiakaskokemusjohtaja, Lemonsoft

"Kertillä on innostava, energinen ja osallistava ote valmentaa. Osallistuin koulutuskokonaisuuteen, joka sisälsi markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen osa-alueita. Vanhat tiedot tuli päivitettyä ja sain konkreettisia työkaluja arkeen."

Minna Palhamo

Experienced Business Exectuive, Board Member, Healthtech Finland

“Yhteistyö Lääketietokeskuksen toimitusjohtajana Kert Kennerin kanssa on ollut inspiroivaa, sujuvaa ja tuloksellista. Arvostan Kertin vahvaa osaamista sekä hänen energistä ja osallistavaa toimintatapaansa. Voin lämpimästi suositella Kertiä yhteistyökumppaniksi.”

Noora Viitanen

Viestintä- ja markkinointijohtaja, Aspa-säätiö ja Aspa Palvelut

”Kert oli puhumassa myynnistä Aspa Palveluiden johtamisfoorumilla. Innostavalla otteella ja sopivasti huumorilla höystettynä hän oivallutti meidät esihenkilöt myynnin mahdollisuuksista. Tiiviin paketin myötä romukoppaan lensi perinteinen käsitys myyntityöstä ja saimme tilalle uusia raikkaita vinkkejä, jotka soveltuvat nykypäivään ja sote-alalle.”

Suvi Räisänen

Marketing Designer & B2B enthusiast, Centre for Continous Learning / UEF

"Kertin myyntivalmennus oivallutti meidät luomaan systemaattisesti arjessa käytettävän myynnin pelikirjan Jatkuvan oppimisen keskukselle. Pitkäjänteisessä Itä-Suomen yliopiston myynnin kehittämisprosessissa Kert tarjosi meille asiantuntevan valmennuksen kautta näkökulmaa omaan myyntiprosessiimme. Onnistuimme soveltamaan juuri meidän työyhteisöömme sopivat toimintamallit pelikirjaksi. Taktisen pelikirjan lisäksi saimme kehitettyä työkaluja liiketoiminnan johtamiseen sekä palveluiden kehittämiseen. Projektimme päämääränä olikin valmiudet palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja rakentamaan kestäviä kumppanuuksia."

Mikko Erma

Asiakkuusjohtaja, Tampereen sähkölaitos

”Olen tehnyt Kertin kanssa yhteistyötä jo vuosia ja tulen tekemään jatkossakin! Kertin tapa valmentaa on loistava yhdistelmä mielenkiintoista asiaa yhdistettynä innostavaan esitystapaan. Huumori kukkii sopivasti ja käytännön esimerkit elävöittävät tiukkaa asiaa. Jos kaipaat tylsän monotonista myyntivalmennusta, Kert ei silloin ole valintasi.

Toni Päivinen

Head Of Sales, iLOQ

"Kert on ollut vetämässä meidän valtakunnalliselle jälleenmyyntiverkostollemme myyntivalmennusta. Kertin kanssa yhteistyö on sujunut erinomaisen hyvin ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä."

Viktoria Paananen

Key Account Manager, Pharmaceutical Information Centre Ltd

”Kert on vaikuttava ja inspiroiva myynnin johtamisen valmentaja, jonka valmennuksissa korostuu vahva kokemus ja osaaminen tuloksellisesta myynnistä. Kert on paitsi motivoiva keskustelun herättäjä, mutta hänessä näkyi myös aito intohimo auttaa yrityksiä myynnin kehittämisessä. Parasta mikä Kertin valmennuksissa näkyi oli käytännönläheisyys sekä napakka osallistava ote."

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä