Kenner Companylla on kokemusta yli tuhannen asiakasyrityksen ja organisaation kehittämisestä. Ohessa on mainintoja muutamista toimeksiannoista. Jokaisen valmennuksen ja kehitysprojektin sisältö on räätälöity asiakkaan lähtötila, strategia ja kasvutavoitteet huomioiden. Jokaiselle mainitulle asiakkaalle on räätälöity organisaatiokohtainen myynnin kehittämiskokonaisuus.

Asiakasreferenssit

Näin ‍‍asiakkaat sanovat

Alla muutamia viimeaikaisia asiakassuosituksia modernin myynnin kehittämisestä ja myyntivalmennuksista.

DNA moderni myyntivalmennus
Marcus Winter
Helping the Nordics towards connectivity and beyond @ Telenor & DNA

Minulla on ollut etuoikeus tehdä yhteistyötä ja oppia Kertiltä useaan otteeseen. Kert on innostava valmentaja ja mikä vielä tärkeämpää, loistava kuuntelija. Hän todella omistautuu sinun tilanteeseen, sekä asiakkaana että ihmisenä ja se on uskomaton taito. Suhde ennen sopimusta, kuten hän itse sanoisi. Suosittelen Kertiä organisaatioiden suurempien myynnin muutoshankkeiden tukemiseen sekä samalla myynnin tilaisuuksiin keynote puhujaksi. Eli vahva suositus!

Solita markkinoinnin ja myynnin yhteispelin kehittäminen
Henna Paakinaho
Recruiment Marketing - Employer Branding @ Solita

Kertin valmennus toi konkretian kautta yhteen myyntiä ja markkinointia. Valmennus ei ollut pelkkä monologi, vaan hän myös haastoi meitä miettimään tehtävien kautta odotuksia, tarpeita ja kehityskohteita. Valmennuksen lopputulemana saimme paitsi laajasti tietoa modernista myynnistä, markkinoinnista ja niiden yhteispelistä sekä listan konkreettisista toimenpiteistä, joiden avulla me voidaan viedä tekeminen seuraavalle tasolle. Kert on ehdottomasti modernin myynnin kentällä Suomen kärkinimiä ja voin lämpimästi suositella yhteistyötä hänen kanssaan!

Autokeskus Oy
Sari Vepsäläinen
Corporate Sales Director @ Autokeskus

Kert onnistui luomaan tiimillemme valmennuksen, josta jokainen, kokemusvuosista sekä roolin omista vivahteista riippumatta, sai uusia ajatuksia omaan tekemiseen. Kertin tapa valmistautua ja valmistaa asiakas koulutukseen ansaitsevat erityiskiitoksen! Saimme koulutuksesta konkreettisia vinkkejä, jotka voimme viedä arkeen myynnin kehitystyöhön. Kiitos, Kert ja lämmin suositukseni kaikille, jotka Kertin koulutusta pohditte omalle yrityksellenne <3

Coronaria arvon myyntivalmennus
Nina Punakivi
Customer Relationship Manager @ Coronaria

Kertin valmennus oli käytännönläheinen, innostava ja nosti erinomaisesti esiin asiakaskokemuksen ja arvon tuottamisen merkityksen. Kert on valmentajana asiantunteva, syvällisesti asiakkaan maailmaan perehtyvä ja positiivisella energialla operoiva, joka inspiroi. Kertin aito halu auttaa asiakasta onnistumaan välittyi ensi hetkestä lähtien ja konkretisoitui proaktiivisena tekemisenä. Kert toimii kuten itse valmentaa: Luo suhteen ennen sopimusta ja vaalii sitä asiakkaan parhaaksi.

Granlund moderni myyntivalmennus
Vikke Niskanen
Design Director @ Granlund

Kert on innostava ja inspiroiva myyntivalmentaja!

Jos haluat organisaatioosi tuoretta näkemystä, uusia ideoita ja laadukasta valmennusta myynnin ja markkinoinnin osalta, suosittelen Kertin palveluita todella vahvasti!

Lujatalo myyntiprosessin kehittäminen
Jussi Hirvelä
Director, Marketing & Communication @ Luja Group

Kert oli mukana rakentamassa ja kehittämässä meille Lujatalolle yhteisiä myyntimalleja, konsepteja ja modernin myynnin pelikirjaa. Yhteistyö sujui todella loistavasti ja saimme aikaiseksi todella hyviä tuloksia! Nytkin on myyty jo kaikki projektit yli vuodeksi eteenpäin!

Visma moderni myyntivalmennus
Juho-Pekka Fagerström
Sales Lead, Commercial Operations @ Visma

Kert oli vetämässä Uuden ajan myyntivalmennusta useamman päivän verran Vismalle. Valmennus tarjosi uusia näkökulmia koko kaupalliselle tiimille sekä todella vahvaa asiantuntemusta myynti- ja asiakkuustiimin arjen tekemisen kehittämiseksi. Kertistä paistaa pitkä ja vankka tuloksellisen myynnin ja kehittämisen kokemus.

Energinen olemus, strateginen osaaminen yhdistettynä käytännön tason malleihin antavat Kertille vahvan pohjan pidemmälle yhteistyölle Visman kanssa. Odotan innolla yhteistyömme jatkoa ja voin suositella Kerttiä valmennuksiin B2B myynnin ja sen johtamisen kehittämisen parissa!

Avidly modernin myynnin johtaminen
Jussi Koivusaari
Sales Strategy Lead @ Avidly

Minulla on ollut ilo tehdä Kertin kanssa yhteistyötä vuoden verran. Huomionarvoista ja normaalista poikkeavaa yhteistyössä on ollut energia, jonka Kert on tuonut mukanaan niin suunnitteluun kuin toteutukseen. Sen avulla myynnin johtamisen kehittämiseen on saatu sopivasti painetta ja vauhtia. Puolivillaiset selitykset tai aikataulujen venyttäminen ilman perusteita ei mene läpi Kertille ja siitä iso kiitos! Myös rima on pysynyt korkealla toteutuksen laadun suhteen.

Merkityksellistä yhteistyössä on ollut Kertin kyky ottaa kantaa myynnin johtamisen strategisiin kysymyksiin sekä taktisen tason myyntiosaamisen kehittämiseen. Lisäksi kaikki ratkaisut on räätälöity asiakkaan tilanteen ja tarpeen pohjalta.

Tärkeintä yhteistyössä on lopulta ollut Kertin toimeenpanokyky. Suunnitelmat toteutuvat ja mallit valmistuvat. Voin lämpimästi suositella Kertiä vaativiin myynnin kehityshankkeisiin, joissa tavoitellaan merkittäviä tuloksia.

HKScan moderni myyntivalmennus
Tom Tapper
Kehityspäällikkö Food Services @ HKScan

Kert oli vetämässä HKScanille useamman päivän mittaista modernia myyntivalmennusta. Valmentajana Kert sai heti tempaistua mukaan. Valmennus lähti hyvin liikkeelle ja oli todella mielenkiintoinen ja ajantasalla menetelmien kuin sisältöjen osalta. Kert on kyllä huikea tyyppi. Suosittelen Kertin valmennuksia kaikille. Nyt kannattaa päivittää myymisen osaaminen niin asiakkaat kiittää!

Showell myynnin kehittäminen
Sami Suni
CEO @ Showell

Kert on innostava persoona, joka energisoi ihmiset ympärillään, mutta tykittää aina täyttä asiaa. Hän tunnistaa nopeasti bisneksen kuin bisneksen kipupisteet ja auttaa ratkaisemaan ne. Minua Kert on valmentanut ja sparrannut vuosien varrella useaan kertaan ja olen niitä oppeja hyödyntänyt myyntityössä ja yrityksen kasvattamisessa kansainvälisillä markkinoilla.

Cutrin uuden ajan myynnin kehittäminen
Jan Hagelberg
Sales Manager @ Cutrin

Järjestimme myyntihenkilöstöllemme myyntivalmennuksen Kertin toimesta, aiheena uuden ajan myynti ja moderni myynnin kehittäminen. Kertin energinen läsnäolo, että myös taito huomioida ja osallistaa kaikki yksilöinä mukaan koulutukseen oli aivan timanttista kamaa!

Henkilökohtaisesti itselleni ensimmäisiä koulutuksia missä jaksoin olla 100% skarppina, energisenä ja imuroida itselleni koulutuksen sisältöä. Palaute tiimiltä koulutuksesta on ollut ainoastaan positiivista ja varmasti tulemme jatkamaan yhteistyötä myös tulevaisuudessa.

Lemonsoft markkinoinnin, myynnin ja asiakkuuksien johtaminen
Janica Vilponen
Customer Experience - Customer Success - Business Development @ Lemonsoft

Kertillä on innostava, energinen ja osallistava ote valmentaa. Osallistuin valmennukseen missä kehitimme markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen osa-alueita. Vanhat tiedot tuli päivitettyä moderniin myyntiin ja sain samalla konkreettisia toimintamalleja ja työkaluja arkeeni.

Itä-Suomen Yliopisto moderni myynnin pelikirja
Suvi Räisänen
Marketing Designer - B2B enthusiast @ UEF - Centre of Continous Learning

Kertin myyntivalmennus oivallutti meidät luomaan systemaattisesti arjessa käytettävän modernin myynnin pelikirjan Jatkuvan oppimisen keskukselle. Pitkäjänteisessä Itä-Suomen Yliopiston myynnin kehittämisprosessissa Kert tarjosi meille asiantuntevan valmennuksen kautta uusia näkökulmia omiin myyntiprosesseihin. Onnistuimme yhdessä soveltamaan juuri meidän työyhteisöömme sopivat toimintamallit pelikirjaksi.

Taktisen pelikirjan lisäksi saimme kehitettyä työkaluja liiketoiminnan johtamiseen sekä palveluiden kehittämiseen. Projektimme päämääränä olikin palvella asiakkaitamme entistä paremmin, rakentamaan kestäviä kumppanuuksia ja tekemään myynnistä aidosti asiakkaille palvelus.

Tampereen Energia moderni myyntivalmennus
Mikko Erma
Asiakkuusjohtaja @ Tampereen Energia

Olen tehnyt Kertin kanssa yhteistyötä jo vuosikausia ja tulen tekemään jatkossakin!

Kertin tapa valmentaa on loistava yhdistelmä mielenkiintoista asiaa yhdistettynä innostavaan esitystapaan. Huumori kukkii sopivasti ja käytännön esimerkit elävöittävät tiukkaa asiaa. Jos haluat muuta kuin tylsää, monotonista valmennusta, Kert on valintasi!

iLOQ jälleenmyyntikanavien myyntivalmennus
Toni Päivinen
Regional Sales Director, Nordic & Global Key Accounts Residential @ iLOQ

Kert on ollut vetämässä meidän valtakunnalliselle jälleenmyyntiverkostollemme modernia myyntivalmennusta. Kertin kanssa yhteistyö on sujunut erinomaisen hyvin ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä!"

Essity uuden ajan myyntivalmennus
Katja Lauronen
Account Manager @ Essity

Valtava substanssiosaaminen yhdistettynä loistavaan taitoon lukea ihmisiä. Kert todellakin ottaa jokaisen huomioon, ja luotsaa energisellä ja positiivisella otteella kaikkia eteenpäin. Kert innostaa ja pitää homman oikeassa fokuksessa. Ei ole vaikeaa päätellä, miksi juuri hän on alansa huipulla. Kun haluatte jotakin muuta kuin tavanomaista, ja haluatte oikeasti kehittyä ja kehittää, on siihen Kert oikea valinta!

Dealfront & Leadfeeder moderni myyntivalmennus
Marika Lampinen
Sales Enablement Manager @ Dealfront formerly Leadfeeder

Kertin moderni myyntivalmennus oli konkreettinen tiivistys B2B -myynnin olennaisuuksista 2020 -luvulla. Kertillä oli rento ja selkeä esiintymistyyli huumorilla höystettynä. Valmennus oli kattava kokonaisuus, joka laittoi sormet syyhyämään oman tiimin tekemiseen ja tarkasteluun.

Pharmaca
Viktoria Paananen
Senior Key Account Manager @ Pharmaca Health Intelligence Company

Kert on vaikuttava ja inspiroiva myynnin johtamisen valmentaja, jonka valmennuksissa korostuu vahva kokemus ja osaaminen tuloksellisesta myynnistä. Kert on paitsi motivoiva keskustelun herättäjä mutta hänessä näkyi myös aito intohimo auttaa yrityksiä myynnin kehittämisessä. Parasta mikä Kertin valmennuksissa näkyi oli käytännönläheisyys sekä napakka osallistava ote.

 

Kuvia viimeaikaisista myyntivalmennuksista

Kaipaatko apua myynnin kehittämisessä?

Ole yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva myynnin kehittämiskokonaisuus.

Kaipaatko apua myynnin kehittämisessä?

Ole yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva myynnin kehittämiskokonaisuus.