Palvelut

Jokainen asiakkaan toimeksianto on ‍‍ainutlaatuinen.

Valmennuksen tavoitteena on tuoda oivalluksia ja kehittää osaamista myynninkehittämisen eri osa-alueista. Jokaiselle valmennukselle asetetaan konkreettiset tavoitteet ja mittarit onnistumiselle. Valmennus on aina osallistava ja siinä on keskiössä osaamisen kehittymisen lisäksi yrityksen käytännön toimintatapojen ja tulosten kehittyminen.

Kehitysprojektin ja -ohjelman tavoitteena on saada aikaiseksi yrityksen arjessa tavoiteltava muutos. Kehitysprojekti usein pitää sisällään eri kehittämismenetelmiä ja se on yhdistelmä valmennuksia, toimintatapojen ja työkalujen kehittämisestä ja yksilötason osaamisen kehittämistä. Jokainen kehitysprojekti ja -ohjelma on ainutkertainen. Kehittämisen menetelmät, eteneminen ja tavoiteltavan muutoksen mittarit tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yksilötason ja pienryhmä -coachingissa keskitytään avainhenkilöiden osaamisen kehittämiseen ja tuetaan tarvittaessa valmiuksia viedä tavoiteltava muutos arjessa läpi. Kehittämisen menetelminä ovat one2one tapaamiset ja pienryhmien kanssa modernit pedagogiset menetelmät ja työkalut.

Kenner Company Oy:n palvelut jakaantuvat myynnin ja asiakaskeskeisen liiketoiminnan keskeisempiin osa-alueisiin. Palvelun toteutustapoina voivat olla valmennus, yrityskohtainen kehitysprojekti- ja ohjelma tai yksilötason tai pienryhmä -coaching. Jokainen toimeksianto on ainutkertainen ja se suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa parhaisiin tuloksiin pääsemiseksi.

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä