Kert Kenner

Minua on tituleerattu yhdeksi Suomen vaikuttavimmista ja halutuimmista modernin myynnin valmentajista ja kehittäjistä. Intohimonani on yrityksissä erityisesti uusasiakashankinnan, asiakkuuksien hoitamisen ja modernin myynnin johtamisen kehittäminen. Olen valmentanut yli 20 vuoden työurani aikana jo yli 1000 yritystä eri toimialoilta saamaan aikaiseksi parempia myyntituloksia.

Olen toinen menestysteoksen #Myyntikirja – Menesty uuden ajan B2B-myynnissä kirjoittaja ja yhden Suomen kuunnelluimman myyntiin liittyvän podcastin #Myyntipodi vetäjä. Minut on nimetty myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n myynnin lähettilääksi. Bonfire on nimennyt minut modernin myynnin vaikuttajaksi ja ajatusjohtajaksi Suomessa.

Missionani on työurani alkuajoista lähtien ollut tehdä Suomesta modernin myynnin edelläkävijämaa. Kaikessa modernin myynnin kehittämisessä asiakas on aina keskiössä. Vain asiakkaalle aidosti arvoa luovalla modernilla myynnillä rakennetaan kotimaisia ja globaaleja menestystarinoita.

Työskentelen asiakkaissani modernin myynnin taitojen, toimintamallien ja -prosessien kehittämisen ympärillä. Pidän myös keynote-puheenvuoroja ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa. Minulle jokainen toimeksianto ja asiakas on ainutkertainen. Yksilöin aina modernin myynnin valmennukset ja kehitysprojektit asiakkaan lähtötila, strategia ja tavoitteet huomioiden parhaiden tulosten ja vaikuttavuuden aikaansaamiseksi.

Ole minuun rohkeasti yhteydessä, niin onnistutaan yhdessä!

Kert

Asiakkaitani

Minulla on kokemusta yli tuhannen asiakasyrityksen ja organisaation kehittämisestä. Ohessa on mainintoja muutamista toimeksiannoista. Jokaisen valmennuksen ja kehitysprojektin sisältö on räätälöity asiakkaan lähtötila, strategia ja kasvutavoitteet huomioiden. Jokaiselle mainitulle asiakkaalle on räätälöity organisaatiokohtainen myynnin kehittämiskokonaisuus.

Asiakasreferenssit
#Myyntikirja

#MYYNTIKIRJA – Menesty uuden ajan B2B-myynnissä

#MYYNTIKIRJA – Menesty uuden ajan B2B-myynnissä on menestysteos ja yksi Suomen luetuimmista ja kuunnelluimmista myyntiin liittyvistä tietokirjoista.

#MYYNTIKIRJAN kansien sisään mahtuu laaja tiekartta modernin myynnin tekemiseen ja kehittämiseen. #MYYNTIKIRJASSA on kaikki oleellinen, mitä itseään kehittävän myyntikonkarin, uuden talentin ja myynnin johdon tulee modernista myynnistä tietää ja ottaa käyttöönsä.

Kirja tarjoaa uusia oivalluksia, konkreettisia työkaluja ja toimintamalleja, joilla pärjää myynnin maailmassa nyt ja tulevaisuudessa tavoitteista ja toimenkuvasta riippumatta.

#MYYNTIKIRJA löytyy kirjakaupoista ympäri maan ja se on saatavilla myös äänikirjana Storytelista, Nextorysta, Alma Median verkkokaupasta sekä Elisa Kirjasta.

#Myyntipodi

#MYYNTIPODI – Suomen kuunnelluimpia myynnin podcasteja

#MYYNTIPODI on yksi Suomen kuunnelluimmista myyntiin liittyvistä podcasteista. Podcastilla on kuuntelukertoja tähän mennessä yhteensä reilusti yli 120 000.

#MYYNTIPODI tarjoaa modernin myynnin kehittämiseen aitoa arvoa, konkreettisia toimintamalleja ja työkaluja sekä mielenkiintoisia vieraita ja heidän oivalluksiaan sekä kokemuksia modernin myynnin tekemisestä ja kehittämisestä.

Löydät #MYYNTIPODIN Spotifysta, Google Podcastsista ja Apple Podcastsista. Tervetuloa mukaan langoille!

Kaipaatko apua myynnin kehittämisessä?

Ole yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva myynnin kehittämiskokonaisuus.

Kaipaatko apua myynnin kehittämisessä?

Ole yhteydessä, niin rakennetaan yhdessä juuri teille sopiva myynnin kehittämiskokonaisuus.