”Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen.”

Myynnin johdon valmennukset

Etkö saa myyntitiimistäsi parhaita tehoja irti? Tuntuuko, että myyntiorganisaatiosi on passiivinen ja ehkä paikalleen jähmettynyt? Kaipaatko innokkuutta ja uutta energiaa myyntikulttuuriisi?

Jokainen myyntitiimi on johtajansa näköinen. Työpaikkaa vaihdetaan harvoin yrityksen takia, mutta johtajan takia kylläkin. Johtajalla on suora vaikutus kaikkeen tekemiseen ja erityisesti vallitsevaan kulttuuriin. Myynnin johdon valmennuksen sisältö ja sen kesto räätälöidään aina asiakasyrityksen tarpeisiin ja tekniikat valitaan siten, että päästään parhaiten asetettuihin tavoitteisiin.

Valmennuksen kohderyhmänä on myynnin johto ja esihenkilöt.

Myynnin johdon valmennuksen sisältöjä:

Miksi strategia koetaan usein maailman tylsimpänä käsitteenä?

Innostavan strategian suunnittelu ja käyttöönotto

Arvot myynnin johtamisen työkaluna

2020-luvun myynnin dashboardin rakentaminen – mittaa oikein ja oikeita asioita!

Myynnin palkitsemisjärjestelmän rakentaminen

Parhaat CRM:t ja niiden onnistunut implementointi arkeen

Palaveri ei ole kirosana - tehokas myyntipalaverin läpivienti

Myyjien kanssa pidettävät One2One:t

Hybridijohtamisen onnistumistekijät

Myyntitiimin kulttuurilliset tasot

Erilaisten myyjäpersoonien johtaminen

Palautteen antaminen ja vastaanottaminen

Onnistunut viestintä

Resilienssi – johtamisen vastoinkäymisiin reagoiminen

Johtamisen 360-arvioinnit – henkilönä kehittymisen polku

Asiakaskokemuksia.

Marika Lampinen

Sales Team Leader, Leadfeeder

“#Myyntikirjaan jo tutustuneena Kertin Menesty B2B myynnissä -valmennus oli selkeä ja konkreettinen tiivistys B2B -myynnin olennaisuuksista 2020 -luvun Suomessa. Kertillä oli rento ja selkeä esiintymistyyli huumorilla höystettynä. Valmennus oli kattava kokonaisuus, joka laittoi sormet syyhyämään oman tiimin tekemisen tarkasteluun ja kehittämiseen. Minulle myyntijohtamisen uran alkuvaiheilla olevalle valmennus tarjosi hyvää materiaalia, johon voin aina palata.”

Sami Suni

CEO, Showell

"Kert on innostava persoona, joka energisoi ihmiset ympärillään, mutta tykittää aina täyttä asiaa. Hän tunnistaa nopeasti biseneksen kuin biseneksen kipupisteet ja auttaa ratkaisemaan ne. Minua Kert on valmentanut ja sparrannut vuosien varrella useaan kertaan ja olen niitä oppeja hyödyntänyt myyntityössä ja yrityksen kasvattamisessa kansainvälisillä markkinoilla."

Lenni Laukkanen

Johtaja, Otaverkko

"Pitkäaikainen yhteistyö Kertin kanssa on vasta aluillaan ja hyvä niin. Tiedän nimittäin jo nyt, että edessä on kovaa sparrailua, osaamisen jakamista ja huikeita keskusteluita. Kert on nopeasti luonut luottamuksen ja avoimuuden ilmapiirin, jossa kykenemme käsittelemään kipeätkin asiat myynnin johtamisen kehittämiseksi ja sitä kautta tulevien eurojen lisäämiseksi. Saan sekä käytännön vinkkejä että näkemystä, jotka satavarmasti auttavat viemään liikevaihtomme kehittymistä oikeaan suuntaan."

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä