"Teknologiat eivät ole uhka vaan mahdollisuus."

Myynnin tulevaisuus – Sales goes Augmented Reality

Haluatko tehdä jotain myynnin ja asiakaskokemuksen osalta, mitä muut eivät ole vielä tehneet ja saada sitä kautta kilpailuedun yrityksellesi?

Teknologiakehitys on ollut viimeisen vuosikymmenen aikana huimaa. Siitä on tullut myynnissä aito apuväline myyjille suunnata energiaa oikein ja tehdä entistä vaikuttavampaa myyntityötä. Tekoälyn hyödyntäminen on myös alkanut poistamaan jo turhia myynnin manuaalisia vaiheita ja toimintoja, jotta myyjät voivat keskittyä siihen tärkeimpään. Asiakkaalle arvon luomiseen.

B2B myynnistä tulee tulevaisuudessa vielä entistä enemmän asiakkaille itsepalvelu. Myyjien rooli muuttuu vielä entistä enemmän neuvonantajiksi, ongelmanratkojiksi ja konsulteiksi. Ne yritykset, jotka pystyvät teknologioiden avulla tarjoamaan asiakkaille parhaita ratkaisuja vertailla ja soveltaa erilaisia palveluratkaisuja arkeen ennen ostopäätöksen tekemistä ovat tulevaisuuden voittajia.

Moni myyntityötä tekevä saattaa pitää teknologiakehittymistä uhkana, mutta todellisuudessa kyseessä on valtava mahdollisuus. Digitalisaatio ei tule poistamaan myyjien tarvetta, vaan ihmiskeskeisellä vuorovaikutuksella ja palvelulla tulee tulevaisuudessa olemaan yhtä suuri, ellei jopa merkittävämpi rooli. Teknologioiden avulla myynnistä poistuvat turhat manuaaliset vaiheet, ja myyjät pääsevät aidosti käyttämään aikansa järkevämmin: luomaan asiakkaalle enemmän arvoa.

Kenner Companyn strategisena yhteistyökumppanina toimii Ovela.io. Kumppanuuden perimmäinen tavoite on tarjota asiakkaille moderneja teknologioita ja räätälöityjä sovelluksia, jotka luovat asiakkaalle kilpailuetua myyntiin ja asiakaskokemukseen toimialasta riippumatta.

Konfiguraatiomallit ja showroomit

Räätälöimme yrityksesi myyntikonseptiin konfiguraatiomallin tai showroomin, joilla asiakkaasi voivat mallintaa ostamansa tuotteen tai palvelun mahdollisimman realistisen näköisenä virtuaalisesti. Sovellus helpottaa myös myyjää esittelemään tuotteensa ja palvelunsa asiakkaalle mahdollisimman vaikuttavasti. Konfiguraatiomalli tai showroom mahdollistaa asiakkaalle vaihtoehtojen vertailun ja ajansäästön, tehden samalla asiakaskokemuksesta yrityksellesi selvän kilpailuedun.

Älykkäät verkkokauppasovellukset

Rakennamme tarvittaessa verkkokauppasovelluksen alusta lähtien avaimet käteen -periaatteella. Vaihtoehtoisesti kehitämme jo olemassa olevaa verkkokauppaasi. Rakentamamme verkkokaupat eivät ole pelkästään standarditason kauppoja universaaleilla alustoilla, vaan mukaan voidaan kytkeä osaksi asiakas- ja ostokokemusta lisättyä todellisuutta.

Älykkäät mobiilisovellukset

Rakennamme myyntisi ja asiakaskokemuksen tueksi älykkäitä mobiilisovelluksia, jotka hankkivat yrityksellesi uusia asiakkaita tai sitouttavat olemassa olevia. Mobiiliapplikaatioihin voidaan kytkeä mukaan myös lisättyä todellisuutta, mikä mahdollistaa tuotteiden hahmottamisen ja testauksen omassa työ- tai kotiympäristössä ennen lopullisen ostopäätöksen tekemistä.

Virtual Reality -sovellukset

VR-laseista on puhuttu jo pitkään, mutta niiden käyttö ja kehitys on globaalisti vasta alkuvaiheessa ja keskittynyt tässä vaiheessa enemmän peliteollisuuteen. VR:lle ennustetaan lähitulevaisuudessa räjähdysmäistä kasvua erityisesti B2B-myynnissä. VR-teknologiaa tullaan tulevaisuudessa hyödyntämään entistä enemmän myös tuotteiden ja palveluiden kaupallistamisessa ja tuotteistamisessa. Autamme sinua ottamaan lisätyn todellisuuden osaksi myyntikonseptiasi ja luomaan erottuvan tavan myydä palveluitasi ja tuotteitasi niin kotimaan kuin kansainvälisillä markkinoilla.

Jutellaan lisää!

Ota yhteyttä