GREAT PLACE TO WORK & Kert Kenner - Great Place To Sell -webinaari

Great Place To Work & Kert Kenner

 

Miten rakennetaan menestyvä myyntikulttuuri?

Tämä webinaari tarjoaa mielenkiintoista keskustelua siitä, miten kulttuurilla on ratkaiseva rooli myynnin menestymisen kannalta.

” Voittava myyntikulttuuri ei synny mistään yksittäisistä poppakonsteista vaan sen toimivuus on seurausta useammasta keskeisestä tekijästä.” -Kert Kenner

Sisältö:

Modernin myynnin guru Kert Kenner ja Great Place To Workin toimitusjohtaja Katriina Grönqvist sekä myynti- ja kulttuurijohtaja Kirsi Ilmasti käyvät läpi myyntikulttuurin merkitystä ja sen rakentamisen tärkeitä perusteita.

Tässä webinaarissa kuulet keskeisiä näkökulmia ja parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit luoda ja vahvistaa menestyvän myyntikulttuurin omassa organisaatiossasi. Asiantuntijat keskustelevat, miten johtaminen ja luottamus luovat edellytykset tulokselliselle myynnille ja miten se tehdään käytännössä.

 

Webinaarissa Kert Kenner, Katriina Grönqvist ja Kirsi Ilmasti läpikäyvät seuraavia teemoja:

Miten rakentaa menestyvä myyntikulttuuri?

◾ Millainen on oikea myynnin arvomaailma? Miten yrityksen arvot tukevat myyntityötä?

◾ Mitä odotetaan tämän päivän myyntijohtajalta?

◾ Miten hyvä kulttuuri näkyy ja toteutuu myynnin arjessa?

◾ Miten minä myyjänä rakennan yrityskulttuuria?

 

Puhujat:

Kert Kenner

Kert on yksi Suomen vaikuttavimmista modernin myynnin valmentajista. Hän on reilun 20 vuoden urallaan valmentanut yli 1000 eri toimialan yritystä saamaan aikaan parempia tuloksia. Kert tunnetaan uuden ajan B2B-myyntiä käsittelevästä #Myyntikirjasta sekä suositusta #Myyntipodista.

Katriina Grönqvist

Great Place To Work Suomen toimitusjohtaja Katriina on auttanut lukemattomia yrityksiä ratkomaan erilaisia haasteita yrityskulttuurin saralla. Yrityksen liiketoimintatavoitteisiin pääseminen työntekijäkokemuksen avulla on yksi Katriinan lempiaiheista, ja näkökulmaa siihen tuo pitkä kokemus tehtävissä. Hän tietää vuosien kokemuksella, mistä hyvä työntekijäkokemus ja kulttuuri muodostuvat.

Kirsi Ilmasti

Great Place To Workin yrityskulttuurin asiantuntija ja myyntijohtaja Kirsi jakaa Great Place To Workin mission ja auttaa yrityksiä tulemaan hyviksi työpaikoiksi kaikille. Päivittäisessä työssään Kirsi analysoi yritysjohdolle henkilöstötutkimusten tuloksia ja jakaa dataan pohjautuvia oivalluksia hyvän yrityskulttuurin rakentamiseksi.

 

Lataa maksuton webinaaritallenne:

 

Palvelut

Lue lisää Kenner Companyn myynnin kehittämisen palveluista

Kenner Companylla on yli 20 vuoden ja yli 1000 yrityksen kehittämiskokemus myynnin kehittämisestä.
Myyntivalmennus
Myyntivalmennus
Palvelu
Moderni myyntiprosessi
Moderni myyntiprosessi ja myynnin pelikirja
Palvelu
Asiakkuuksien hoitomalli
Asiakkuuksien hoitomalli ja johtaminen
Palvelu
Myynnin johtaminen
Myynnin johtaminen
Palvelu
Keynote
Keynote
Palvelu