Myyntivalmennus PK-yrityksille - Business College Helsinki & Kert Kenner


Business College Helsinki & Kert Kenner

 

Myyntivalmennus PK-yrityksille – Modernin myynnin pelikirja by Kert Kenner

Ota globaalisti tehokkaimmiksi todetut myynnin konseptit haltuun ja luo yrityksellesi modernin myynnin pelikirja, jonka avulla teet markkinoinnista ja myynnistä yrityksesi tärkeimmän kilpailuedun!

Myyntivalmennus tarjoaa tuloksellisen myynnin työkalut – juuri yrityksellesi räätälöitynä

Modernin myynnin valmennusohjelma on suunnattu kasvuhaluisille PK-yrityksille. Tukenasi ja oppaanasi myynnin kehittämisessä on Kert Kenner – myynnin huippuammattilainen ja kokenut myyntivalmentaja ja sparraaja.

Vuoden timanttisimmassa myyntivalmennuksessa pääset viemään oppimaasi suoraan käytäntöön – valmennuksen aikana luot omalle yrityksellesi voittavat myynnin ja markkinoinnin toimintamallit.

4-osaisen valmennuksen ensimmäisissä vaiheissa keskitytään yrityksen kehittämistarpeiden tunnistamiseen, rakennetaan yrityksellesi myynnin johtamismalli ja keskitytään viemään markkinointi vaikuttavuudeltaan seuraavalle tasolle. Seuraavissa vaiheissa perehdytään tehokkaaseen uusasiakashankintaan ja asiakkuuksien johtamisen.

Myyntivalmentajana Kert Kenner

Kert Kenner on yksi halutuimmista ja vaikuttavimmista suomalaisista modernin myynnin valmentajista. Kertillä on yli 20 vuoden kokemus yli 1000 yrityksen myynnin kehittämisestä.

Kert on toinen menestysteoksen #MYYNTIKIRJA – Menesty uuden ajan B2B -myynnissä -kirjan kirjoittajista ja yhden Suomen suosituimpien myyntiin keskittyvien podcastien #MYYNTIPODI:n vetäjistä. Kert on valittu myös Myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten MMA:n viralliseksi myynnin lähettilääksi.

Kert toimii perustamansa valmennusyrityksen Kenner Company Oy:n toimitusjohtajana ja valmentajana.

Myyntivalmennuksen rakenne – Näin syntyy modernin myynnin pelikirja

Myyntivalmennus auttaa sinua luomaan yrityksellesi timanttisen pelikirjan. Myyntivalmennus toteutetaan 25.4.-22.8. Valmennukseen sisältyy 4 valmennuskertaa sekä yrityskohtainen sparraustapaaminen, joka toteutetaan Teamsin välityksellä.

Vaihe 1: Modernin myynnin kehittämisen roadmap ja johtaminen 25.4.2024

Valmennuksen ensimmäinen vaihe keskittyy yrityksesi vahvuuksien ja kehitystarpeiden tunnistamiseen. Päivän tavoitteena on rakentaa yrityksellesi johtamisjärjestelmä, johon kirjataan ylös konkreettiset myynnin tavoitteet, mittarit sekä ohjaus- ja seurantakäytänteet.

Samalla alamme rakentaa yrityksesi myynnin pelikirjaa, joka toimii jatkossa myyntiprosessia tehokkaasti eteenpäin luotsaavana oppaanasi.

Vaihe 2: Vaikuttava markkinointi 16.5.2024

Yrityksellesi laaditaan profiili ideaaliasiakkaista. Millaisilla ostokriteereillä ja mitä prosessia pitkin asiakkaat löytävät luoksesi?

Vaikuttavan ja tehokkaan markkinoinnin avulla yrityksen myyntikoneisto viedään seuraavalle tasolle. Suunnittelemme valmennuksessa asiakkaillesi arvoa tuottavat sisällöt ostoprosessin tueksi ja määrittelemme markkinoinnin toimintatavat ja kanavat. Yrityksellesi luodaan myös pelisäännöt social sellingin ja yksilötason ajatusjohtajuuden kehittämiseksi.

Vaihe 3: Ylivoimainen uusasiakashankinta 6.6.2024

Nyt on aika kehittää uusasiakashankinta huippukuntoon! Perehdymme prospektointiin eri teknologioiden avulla, sekä monikanavaiseen asiakaskontaktointiin. Opit suunnittelemaan ja vetämään timanttisia asiakastapaamisia ja rakentamaan voittavan tarjouksen.

Saat valmennuksesta selkeät toimintamallit ja työkalut juuri omiin tarpeisiisi.

Vaihe 4: Asiakkuuksien johtaminen 22.8.2024

Valmennuksen viimeisessä vaiheessa syvennytään olemassa oleviin asiakkuuksiin ja kumppanuuksiin. Opit luomaan selkeät hoitomallit yrityksesi tarpeisiin, joiden avulla asiakkuuksien hoitaminen on jatkossa sujuvaa – ja lisämyyntiä syntyy kuin itsestään.

Valmennuspäivän aikana pääset myös kehittämään konkreettisia toimintamalleja, joiden avulla asiakkuuksia voidaan syventää strategisen kumppanuuden tasolle.

Vie valmennuksen työkalut käytäntöön – Yrityskohtainen sparraus Kert Kennerin kanssa

Sparrauksen avulla valmennuksen aikana kehitetyt työkalut saadaan vietyä vaikuttavasti suoraan yrityksesi toimintamalleihin. Saat tukea juuri oman yrityksesi kannalta kriittisiin modernin myynnin osa-alueisiin.

Jokainen osallistujayritys päättää itse sparrauksen painopisteen ja sisällön – yrityksen strategian ja kasvutavoitteiden mukaisesti. Sparrauksen osallistujamäärää ei ole rajattu, joten kaikki kehitettävän teeman keskeiset avainhenkilöt ovat tervetulleita mukaan sparraukseen!

 

Investointinne

Myyntivalmennuksen hinta on 2450 € / osallistujayritys (+ alv. 24%).

Mikäli valmennukseen ilmoittautuu kaksi henkilöä samasta yrityksestä, valmennuksen kokonaishinta on 4400€.

Ilmoittaudu mukaan nyt Early Bird -hinnalla – 2200€ (+ alv. 24%).

Early Bird-hinta voimassa 31.1.2024 asti.

Modernin myynnin pelikirja -myyntivalmennus on suunnattu kasvuhaluisille PK-yrityksille.

Hintaan sisältyy yksi osallistuja per valmennuskerta. Haluttaessa osallistuja voi vaihtua vastuualueet huomioiden eri valmennuskertojen välillä.

 

Tehosta myyntiäsi ja ilmoittaudu mukaan

Tavoitteena tehdä vaikuttavaa markkinointia tai kehittää tehokas myyntikoneisto ja selkeät toimintamallit asiakashankinnan ja asiakasjohtamisen tueksi? Ilmoittaudu mukaan vuoden timanttisimpaan myyntivalmennukseen!

 

Ilmoittautuminen:

https://www.bc.fi/palvelut/myyntivalmennus-pk-yrityksille/
Palvelut

Lue lisää Kenner Companyn myynnin kehittämisen palveluista

Kenner Companylla on yli 20 vuoden ja yli 1000 yrityksen kehittämiskokemus myynnin kehittämisestä.
Myyntivalmennus
Myyntivalmennus
Palvelu
Moderni myyntiprosessi
Moderni myyntiprosessi ja myynnin pelikirja
Palvelu
Asiakkuuksien hoitomalli
Asiakkuuksien hoitomalli ja johtaminen
Palvelu
Myynnin johtaminen
Myynnin johtaminen
Palvelu
Keynote
Keynote
Palvelu